maj 4, 2018 in tagtyper

Tagreperation i København

Post placeholder image

Nyt tag til færdige priser – Leveret og monteret inkl. moms

Går du i tanker om et nyt tag kan du på de efterfølgende sider, finde færdige pris eksempler på ZINK•TAG – vel og mærke de mest populære og anvendte tagtyper i Danmark, og til markedets bedste garanti. Ideen er naturligvis, at give dig som forbruger et hurtigt overblik over mulighederne for et nyt tag, samt prislejet for de enkelte tagtyper.

Vores priser er naturligvis angivet som en færdig tagløsning på nyt tag uden skjulte ekstraomkostninger og lignende. Priseksemplerne på et nyt tag er som udgangspunkt baseret på et tagfladeareal på 100 m2. Er dit tags areal større eller mindre, kan du blot bruge den pågældende prisfaktor for at beregne prisen på netop dit nye tag. Er dit tag meget stort eller lille, skal du påregne henholdsvis et fradrag eller et tillæg til prisen.

Efter at have dannet dig et overblik over prislejet samt tagtyper, er du meget velkommen til at kontakte ZINK•TAG for en uforpligtende tagsnak og et endeligt tilbud på netop dit nye tag. Begge er naturligvis gratis og ganske uforpligtende.
Ved at browse denne hjemmeside, godkender du vores privat politik.
Jeg godkender